Blog Details

Summer Boost

Summer Boost is terug!

Heemskerk/Castricum – Na het succes van vorig jaar staat Zomerboost dit jaar weer op de kalender. Ruim duizend mensen namen vorig jaar deel aan een van de georganiseerde activiteiten. Summer Boost is terug met clinics, gratis proefcursussen, sportdagen, wedstrijden en toernooien.

Dit jaar is ook Team Sportservice de organisator. Het is aan de sportorganisaties om dit te realiseren. Het merendeel van de artikelen is momenteel beschikbaar op de inzamelsite van Noord-Holland Actief. Met de actie Summer Boost willen Team Sportservice en lokale sportaanbieders meer leven in de sportvelden en verblijven brengen. “We hebben zoveel leuke reacties gekregen van deelnemers en sportaanbieders dat we het blijven doen”, zegt Winnie Assendelft, buurtsportcoach (de hele vakantie). We hebben iets leuks en sportiefs samengesteld voor mensen die de hele zomer thuis blijven. Clubs kunnen op deze manier laten zien wat ze te bieden hebben en mogelijk nieuwe leden behouden door hun activiteiten.”

Serveer op een zilveren schotel.

Voor bewoners is het vrij eenvoudig. In juni, juli, augustus en september krijgen ze het aanbod op een presenteerblaadje op www.noordholland Actief.nl. Een vluchtige blik op deze website leert dat aan iedereen is gedacht. Zo kunnen senioren in de zomer terecht bij Gymnastiekvereniging TOSS in Heemskerk aan hun lichaamsvorm. Jongeren kunnen onder andere dansen bij Loeka Dance in Heemskerk. Gezinnen zijn van harte welkom op de multisportdag op sportterrein Nord-End in Castricum. Voor mensen met een beperking is er ook een programma Unique Sports. Ben jij een expert, hoewel de deal gericht is op nieuwkomers? Of wil je een sport proberen maar is de moeilijkheidsgraad te hoog? Neem dan contact op met de aanbieder zodat je kunt bespreken of er een activiteit is die bij je past.

Wat gebeurt er na de zomer?

Het belooft een sportieve en gezellige zomer te worden. Niemand mag zich op elk moment vervelen. Ben je een grote fan van de sport nu je de activiteit hebt voltooid? Informeer bij de trainer of begeleider naar de mogelijkheden van het reguliere aanbod. De gemeente maakt het voor sportaanbieders haalbaar om Summer Boost-programma’s op te zetten. De lokale sportovereenkomst kan financiële ondersteuning bieden aan aanbieders. Voor vragen over Zomerboost kun je contact opnemen met Winnie Assendelft ([email protected] / 0251 254740). onderschrift bij foto: (Foto’s: Team Sportservice Kennemerland)

Het 31e seizoen van Meervogels komt tot een einde als het slecht weer wordt.

Akersloot – Meervogels’31 2 werd puntloos gehouden door Hoogkarspel, resulterend in een 2-1 achterstand waar mogelijk meer was behaald. Hij stond lange tijd aan de top, maar viel uiteindelijk uit, waardoor hij op de zesde plaats eindigde in de reserve eerste klasse. De strakke selectie heeft zich eindelijk gewroken, maar in mindere mate dan voorzien.

Nico Adrichem heeft bijgedragen aan dit artikel.

Om de strijd aan te gaan met SVA reisden de eersten af ​​naar Assendelft. Een tijd lang rook de tegenstander kansen, maar Meervogels speelde voor de keizersbaard. Alles bij elkaar genomen was de eerste helft nog spectaculair. Door de regen probeerde Meervogels te voetballen op het razendsnelle kunstgras, terwijl SVA het wat directer aanpakte en snel diepte speelde. Doordat de lijnen van doelman en achterlijn op een gegeven moment te ver uit elkaar lagen, scoorde SVA snel. Meervogels kreeg enkele kansen, maar hield die af. 1-0 in de tweede helft.

Tweede periode

Daarna was het allemaal kommer en kwel. Meervogels besloot deel te nemen aan het duel van SVA, zij het onder voorbehoud. Het was een kwestie van toeval of er kansen werden gecreëerd, aangezien de snelheid van het speelveld de snelheid van het optreden van beide kanten overtrof. Kortom, het was een vreselijke show, met enkele grove overtredingen aan beide kanten en een scheidsrechter die het allemaal voorzat vanuit een snoozer in het midden. Als gevolg hiervan kan een wedstrijd snel uit de hand lopen. Gelukkig waren er enkele verstandige mensen op het veld die de partijen snel van elkaar konden scheiden. Ondertussen profiteerde SVA van het gebrek aan organisatie van de geel-zwarten en scoorde nog twee keer, waardoor de eindstand 3-0 werd.

het einde van het seizoen

Dus dit spel eindigde in mineur, en – laten we eerlijk zijn – op een kleine manier, een seizoen. We hebben geen substantiële rol gespeeld in 3B, waar we in ieder geval op een periode konden rekenen. Een zevende plaats is duidelijk ondermaats, en dat was in deze wedstrijd veel te vaak het geval. De organisatie liet vaak te wensen over – vooral wanneer een transfer nodig was – en offensief was het team te afhankelijk van de vorm en fitheid van een paar spelers. Dit alles wordt door trainer-coach Blokdijk meegenomen naar seizoen 22-23, een seizoen waarin de ploeg zich moet verbeteren. We zijn ervan overtuigd dat als iedereen er zijn schouders onder zet, het gaat lukken.

Het is nog steeds nodig om de O19 van Meervogels’31 te feliciteren met hun kampioenschapsoverwinning, die cam

e tot aan de draad. Gefeliciteerd! Hetzelfde geldt voor onze buren, Vitesse’22, die ineens twee klassen hoger zijn. Dus dingen kunnen snel gaan; het enige wat we nu moeten doen is volhouden. We zien jullie volgend seizoen weer! (Foto met dank aan Pixabay)

Bij De Rijp-Limmen scoorde je te laag.

Limmen – RKVV Limmen speelde afgelopen weekend hun laatste wedstrijd van het seizoen, en het ging toch ergens over. Limmen werd tweede in de competitie. Ondanks de regen en de wind nam de ploeg in het eerste kwartier de controle over De Rijp over. De Rijp moest na een half uur met tien man verder. Zij kregen een rode kaart voor een onnodige tik op de achillespees van Yuri Admiraal.

Willem Koot (Willem Koot)

Limmen groeide in kracht, maar de schoten van Menick en De Jong werden ofwel door de keeper gepareerd of raakten de paal. Ook Limmen was achterop geraakt. In de rebound werd een uitgeklopte bal binnengekopt. De Rijp ging de rust in met een 1-0 voorsprong. Kalu en Mika werden vervangen door Stan Donker en Thomas van der Wijk. Jacco de Jong schoot in goede positie over na een voorzet van Job Min. In de 53e minuut was het echter eindelijk geknoopt. Vanuit een vrije positie loste Jaap Menick een krachtig schot. Sem Winter maakte 13 minuten later een mooie aanval effectief af: 1-2. Dat was ook de eindscore, maar het was verre van de verhouding. Het uiteindelijke resultaat had en had aanzienlijk hoger kunnen zijn. Limmen zit nu in de play-offs na als derde te zijn geëindigd. We hebben niet verloren van Saenden kampioen, maar twee keer verliezen van Meervogels doet pijn, want anders ben je gewoon kampioen. Ons huidige tekort bij onze oosterburen is 19 punten, maar daar kun je niets voor kopen. Het is tot nu toe een fantastisch seizoen geweest, en misschien komen er nog meer.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin